De man


Een karakteristiek hoofd en het is een mooie klus geweest om deze man te vereeuwigen. Hij kijkt toe of alles goed verloopt in de zaak! Helaas is hij er niet meer, maar op deze manier blijft hij voortleven. Waar is die zaak? Uit reclame overweging noem ik het hier niet maar ik kan jullie wel mededelen dat het ergens op Vlieland is.

Echtpaar Elzinga


Sportvriendin van mij vroeg of ik van haar vader en moeder een portret wilde maken. Normaal maak ik geen gecombineerde portretten maar het is altijd mooi om alles te proberen en ik heb dan ook na dit werk nog een aantal keren dergelijke portretten mogen maken.


Het koppel


Lekker uitwaaien op het strand, mooie klus met goede opmerkingen zodat het gelijkend is, wat een details, de jassen, de wind, voorwaar een uitdaging en gelukkig weer blije mensen!!


Schatje


Vol verbazing kijkt deze kleine schat de wereld in met haar mooie blauwe ogen, een kado wat ik gemaakt heb naar aanleiding van haar verjaardag. Een portretje waar de ouders en later zij met veel liefde naar kunnen kijken. Het tekenen van kinderportretten is vaak een uitdaging, doe ik het wel goed, zit het allemaal juist en wat zullen ze er van vinden. Gelukkig, het is fantastisch kreeg ik te horen, zo dat is weer een klus die geklaard is en daar word ik zelf ook elke keer weer blij van!


Meisje


Zeg Dorine wil je ons zoontje tekenen werd mij gevraagd, natuurlijk wil ik dat wel! Nadat hun zoontje was geportretteerd kwam de vraag "onze dochter willen we ook", daar is ze, staat ze er niet mooi op, een klein zelfbewust meisje, die nu al niet meer zo klein is. Wat is het toch leuk om mensen op deze manier iets te kunnen geven van mijn bescheiden talent zodat ze later als ze "groot" zijn het portret aan hun eigen wand kunnen hangen.


Baby


Slapen als Doornroosje, niet lang nadat je was geboren heb ik dit portretje voor je gemaakt en als je later groot bent dan kun je zien hoe onbezorgd je er toen bij lag! Baby's portretteren is erg moeilijk, hun uitdrukkingen zijn nog niet zo duidelijk aanwezig maar wat ik wel zie is een tevreden kindje.


Dit portret is speciaal, ik heb het met moeite kunnen maken omdat het jezelf ook aangrijpt en daar zijn geen woorden voor.


Soms is het leven oneerlijk, deze jonge dame is veel te vroeg overleden.


In opdracht en met respect heb ik vanaf een foto een zo mooi mogelijk beeld geprobeerd te creëren van hun dochter.

Mimi


Huisdieren inspireren altijd, deze kijkt je aan alsof het wilz eggen "sta ik er een beetje goed op?" Een van de vele dierportretten waar klanten altijd gelukkig mee zijn! Mooie opdrachten voor mij, gemaakt met kwalitatief goede producten en in overleg met een bijpassende lijst. Kunst hoeft niet duur te zijn, afhankelijk van de grootte bepaal ik een voor jou acceptabele prijs.


Moesti


Het duurde wel even maar uiteindelijk gelukt, niet stil zittennatuurlijk want deze tante had er niet veel zin in om goed te worden gefotografeerd !


Boris


Zie mij eens hier geportretteerd, "wie doet me wat", hij staat er prachtig en stoer op, pas op! Ik ben de beschermer van mijn baasjes!

Boefje


Boris was af en daar kwam boefje in de familie, daar moest natuurlijk ook een portretje van komen, want alleen is maar alleen! Nu hangen ze prachtig naast elkaar en tevreden kijken ze nu allebei naar hun baasjes!


Pipe


Ik ben gek op wasbeertjes zei een kennis van mij, aha dacht ik dan maak ik voor haar toch een portrettje ! Blij dat ze was met haar wasbeertje ! Elke dag kijkt ze er naar en voelt zich dan blij.

Vrij als een Libelle


De Libelle, uitgevoerd in aquarel, sprankelende kleuren die de pracht van dit kleine insect verheffen tot een staaltje van volmaaktheid.

HALLO IK BEN ER OOK NOG!


ZELDA


Kijk deze prachtige hond eens staan, een brok spieren en massa, maar wees gerust hij ziet er gevaarlijk uit maar het is een lieverd, ja je kunt je vergissen en ik snap best dat niet iedereen hier direct op af zou stappen. Hij staat er fier en trots op!